sobota , 13. junija 2020
Lasni podaljšek

Lasni podaljški za vse generacije

Kot mlado dekle sem imela precej dolge lase, ki so mi segali do pasu, ko sem postala mati in zaposlena ženska, pa sem se iz praktičnih razlogov odločila, da jih skrajšam do ramen. Z leti so moji lasje tudi postali manj kakovostni, tako da nekdanje dolžine danes ne bi mogla več doseči. Tako sem se precej dolgo le z nostalgijo spominjala na dni, ko so mi padali do pasu …

Pri štiridesetih imam hčer, ki je pred kratkim postala polnoletna, in ta se je že nekaj časa ukvarjala s tem, kako bi tudi sama imela lase, kot sem jih nekoč imela jaz. Hitro se je domislila rešitve: lasni podaljški! Njena zamisel je bila všeč tudi meni. Vem namreč, da podaljški pomagajo marsikateri zvezdnici, da ima lepe in bujne lase, poleg tega pa še čudovite dolžine. In tako sva se s hčerjo odločili, da bodo lasni podaljški skupen projekt.

Najprej sva razmišljali, da bi bili za začetek dovolj tako imenovani clip on podaljški, nato pa naju je prestrašila moja znanka, ki je rekla, da je takšne podaljške tudi ona kupila za maturantski plese svoje hčere, pa se niso ravno obnesli. Tako sva že razmišljali o tem, da se velja odločiti za stalne podaljške, ki pa so seveda nekoliko dražji oziroma je njihovo vzdrževanje nekoliko zahtevnejše. Dokler nisva spet slišali nasprotnega mnenja: da so tudi clip on lasni podaljški povsem v redu, a jih je potrebno vedno znova strokovno namestiti.

Kako naj se torej odločiva?

Izbrali sva vsaka svojo pot in hčer sedaj krasijo stalni podaljški, moji pa so tako imenovani clip on in jih lahko tudi snamem. To se mi zdi še posebej praktično zaradi tega, ker si tako svoje naravne lase tudi lažje barvam (precej sivi so že). Hči pa ima lase, pri katerih ni niti najmanjšega sledu o tem, da ne bi bili njeni naravni, temveč so dejansko podaljšani. Normalno jih umiva, krtači, gre brez skrbi na kolo ali na svojo uro joge – z njimi ni skoraj nič več dela kot z naravnimi lasmi.

Če tudi sami razmišljate o tem, da bi imeli dolge lase, vam lasne podaljške vsekakor priporočam, kajti z njimi se boste počutili čudovito. Če vas zanima kaj več o njih, kliknite tukaj, in izvedeli boste več – hkrati pa boste tudi že lahko izbrali svoj tip podaljškov, njihovo barvo in seveda tudi dolžino. Verjemite, da za dolge lase ni nikoli prepozno in bodo nad vašim novim videzom gotovo vsi navdušeni.

Avtor: Zdrava Atmosfera

Zdrava Atmosfera
Na spletnem portalu Zdrava Atmosfera boste na svoj račun prišli vsi tisti, ki vam zdravje predstavlja eno izmed najpomembnejših vrednot. Na spletnem portalu objavljamo članke o lepoti in zdravju, predvsem nasvete, kako poskrbeti za boljše počutje in bolj zdrav način življenja. Zahvaljujemo se vam za obisk in vam želimo lep dan!