Stol za pedikuro kot multifunkcijska naprava

Stol za pedikuro

Kaj je tisto, kar najprej opazite na človeku? Marsikdo pravi, da so za prvi vtis najbolj pomembni zobje, a tudi mnoge druge telesne značilnosti pričajo o našem stilu življenja, našem zdravju ter odnosu, ki ga imamo do lastnega telesa. Eden izmed pokazateljev urejenosti so vsekakor tudi čisti in lepo urejeni nohti, tako na rokah kot nogah.

Stol za pedikuro omogoča popolno nego

Za lepa stopala in nohte najbolje poskrbi strokoven in izkušen pediker, ki se ne ukvarja zgolj s tem, da so naša stopala videti lepa in urejena, temveč s pedikuro bistveno pomaga tudi pri njihovem zdravju oziroma pri odpravi težav, kot so suha in zatrdela koža, kurja očesa in otiščanci, bradavice, glivice na koži in nohtih … Da lahko pediker svoje delo opravi kar najbolje in pri tem tudi svoji stranki zagotovi kar največ udobja, uporablja stol za pedikuro, ki omogoča namestitev in dvig stranke v primeren »delovni položaj«.

Stol za pedikuro je lahko hidravličen, ki si ga lahko pri podjetju Imprim zagotovite že za okoli 500 evrov, še bolj izpopolnjeni pa so električni stoli za pedikuro. Pri teh lahko s pomočjo vgrajenih motorjev do popolnosti prilagajate višino, naslonjala za noge in tudi naslonjalo samega stola. Tako je delo bolj prijetno, stranka pa se lahko popolnoma sprosti.

Stol za pedikuro pa zaradi svoje vsestranske prilagodljivosti ni idealen zgolj za pedikuro, temveč tudi za mnogo drugih kozmetičnih terapij. Uporabljate ga lahko tako za nego obraza kot za nego telesa, manikuro in celo masažo. Kadar se posamezna storitev v vašem salonu ne izvaja tako pogosto, da bi zanjo uredili posebno sobo s posebno delovno mizo, je stol za pedikuro torej odlična multifunkcijska rešitev.

Vas zanima, kakšen stol za pedikuro je najboljši za vaše potrebe? Priporočamo vam, da se oglasite v podjetju Imprim v Mariboru, kjer se boste lahko bolje seznanili s ponudbo stolov in druge kozmetične opreme ter večino v njihovem demonstracijskem salonu tudi preizkusili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja