sobota , 13. junija 2020
Lasni podaljški

Lasni podaljški za vse priložnosti

Si želite posebne pričeske za posebno priložnost? Ne glede na to, ali je ta svečana, zaradi česar si želite izgledati popolnoma urejeno in naravno, ali pa je nekoliko bolj zabavna in divja, zaradi česar bi bili radi še posebej odštekani, si lahko pomagate z lasnimi podaljški, ki bodo vaš videz popolnoma spremenili.

Vse vsakdanje pričeske je možno že v nekaj enostavnih korakih predrugačiti in narediti razkošne ter zanimive, za kar je najbolje uporabiti clip-on lasne podaljške. Podaljške, kjer so prameni las na posebnih sponkah, ki se zaradi prevleke ne snamejo, z nekaj vaje in spretnosti pa si jih lahko namestite tudi kar sami.

Naravno in urejeno

Pogosto se znajdemo na svečanih dogodkih, kjer je treba poskrbeti, da smo videti naravno. Veliko svečanih večernih priložnosti ali tudi poslovnih dogodkov ne dovoljuje, da bi pri videzu izkoristili vso našo kreativnost – treba se je držati klasike. Da bi bili vaši lasje videti naravno, je najbolje izbrati clip-on podaljške, ki po dolžini ne bodo pomenili prevelikega nasprotja vaši naravni dolžini las, temveč jih bodo zgolj malo podaljšali, sicer pa v večji meri skrbeli za volumen pričeske.

Tako bodo lasje videti naravno ne glede na to, ali jih imate spuščene ali spete v figo ali prefinjeno kito. Vsi bodo mnenja, da so vaši lasje lepi, bujni in zdravi, pričeska pa bo zaradi gostote las zagotovo videti odlično. Kliknite tukaj in se prepričajte, da se vam lahko clip-on podaljški v odtenku in dolžini popolnoma prilagodijo.

Divje in odštekano

Kadar vam ni toliko pomembno, da so vaši lasje videti naravno, temveč si bolj želite samosvojega in modnega videza, pa ste lahko z lasnimi podaljški tudi precej bolj drzni. Izberite podaljške, ki bodo poskrbeli za dramatično dolžino, saj bo to naravnost šokiralo vaše prijatelje. Z njihovo pomočjo ustvarite modne dolge kite. Oziroma – zakaj ne bi poskrbeli tudi za nekaj poigravanja z barvami? Kje pa piše, da ne morete poskrbeti tudi za to, da se v vaših laseh bohoti nekaj različnih barv in odtenkov – tudi drzne barve, ki niso videti niti malo naravno.

Avtor: Zdrava Atmosfera

Zdrava Atmosfera
Na spletnem portalu Zdrava Atmosfera boste na svoj račun prišli vsi tisti, ki vam zdravje predstavlja eno izmed najpomembnejših vrednot. Na spletnem portalu objavljamo članke o lepoti in zdravju, predvsem nasvete, kako poskrbeti za boljše počutje in bolj zdrav način življenja. Zahvaljujemo se vam za obisk in vam želimo lep dan!